Posts

Showing posts from April, 2016

Makeup review : Maybelline Lipstick (Mampu milik lol)

Image
First time update pasal benda yang takde kena mengena dengan #JourneyToHeal. haha. Okay kali ni aku nak share lipstick mampu milik (bukan review bebayar haha) yang aku rasa relevan untuk beli lagi2 student yang bergantung pada pity pity end lol. Aku kalau dah kerja takde maknanya aku beli maybelline, baik aku beli mac ke kylie ke velvel vanity ke.lol. Tapi most of my makeup product dari Maybelline. Macam foundation, concealer, lipstick, eyeshadow palette, eyeliner, mascara and compact powder. Semua duit makeup kakak atau parents yang kasi hahaha. Sedih gila menagih kasih minta beli lipstick haha. Semua barang ni  korang boleh dapatkan di watson, guardian, sasa.

And aku dapatkan semua barang ni pada bukan harga asal. Sama jugak macam korang buka web air asia cari tiket murah nak pergi bandung kan? aku pulak bukak web watson and guardian tunggu diaorg buat promotion. Kadang2 promotion diaorg boleh buat nangis wo. buy 1 free 1. Tapi korang kena rajin tengoklah web diaorg. Kalau nak perg…