Posts

Showing posts from June, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Image
APA NILE BUAT SALEEEE????? APAAAAAAAAAA?!!! *jerit satu taman* 



Ceh over. Nile.com.my antara tempat favourite aku ber-shopping sakan. Seronok gila shopping dekat nile.com.my dah lah murah. Barang pun boleh tahan. Harga semua mampu milik. Untuk raya ni Nile.com.my buat sales sampai 90% off. GILA KE APA?! Siap FREE DELIVERY (minimum purchase RM48) pulak tu! Apeni apeni apeni. Sakit jantung hakak. Tak satu satu kejutan Nile buat. Dia ingat hakak ni ape! *emo*

(Anyway, aku jumpa giveaway ni dari blog http://www.lyssasecret.com/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html hihi)




Nile.com.my ada buat giveaway untuk blogger haaa. (see? kejutan lagi haha)

Hadiah untuk 6 orang pemenang:

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang RM 200 Duit Raya x 2 pemenang RM 100 Duit Raya x 3 pemenang
Senang je. Ikut 4 step ni 

1. Letak tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
2. Letak banner Free Delivery macam dekat atas ni dan link kan kepada  http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Happy Bapak's Day

Image
Sebelum nak masuk cerita touching. Aku nak cerita pasal betapa lawaknya bapak aku. Tiap kali aku bawa kawan2 aku jumpa bapak aku mesti diaorg..

'Weh sarjan misai....'

'Garangnya bapak kau. Aku takut...'

'Bila last bapak you makan orang eh?'

'Eh your father tu A.Galak gerak-gerak khas ke?..'  (Paling lawak k)



PADAHALKAN BAPAK AKU LAWAK GILA. (aku rasa gene lawak aku dari dia ah lol. Sebab ibu aku tak reti berlawak. Ibu mudah terhibur haha) Aku je selalu bajet cool tak nak layan lawak dia. Padahal dalam hati gelak macam hantu. Lawak dia tak hambar tau, tapi dia macam PAK, UR SO COOL MANNNNNN!!!!! *sep dedua tangan*

(Anyway, aku panggil Bapak aku, Ayah. Tapi sebab bapak aku lawak gila, aku kena panggil Bapak. hehe)

Haritu bapak aku pergi kursus. Lepastu dia lupa bawa baju melayu. Nasib baik kawan dia yang duduk area tempat kursus sudi pinjamkan baju melayu. Songkok tu pakai anak kawan dia punya haha.





K takdelah lawak pun. Tapi aku suka kegigihan bapak aku dengan l…